Matilda har fyllt år

och jag var inte där. 
Lite tråkigt. Vi har slarvat med våra födelsedagar på senare år. Eller jag har med hennes rättare sagt. 
Har inte haft råd att köpa nå fint osv. Men hon vet att jag älskar henne ändå. Och på så vis kanske det var bra att jag var borta den här gången, för jag hinner få lön innan jag kommer hem igen :P 
Ja, bortrest ja. Är i Örnsköldsvik på jobb nu. Har jobbat idag lördag, och ska jobba i morn med. Ändå fram till fredag tror jag. 
Vi får se hur länge det blir. 
Sitter och lyssnar på Winnerbäck nu, jag blir så lugn och tankfull då. Skönt på något sätt, även om det inte är det mest glada humöret, så är det ändå ett skönt humör. 
Och något som stör mig enormt är att Tokio Hotells nya singel Automatic, eller som den heter på grötiska, Automatisch, kommer blir en brakhit. 
Den är ruggigt bra, det lilla man får höra på prewievs i alla fall. Dom har verkligen mognat sedan förra skivan. Kul för dom! Nu skulle dom ta över världen på riktigt lät det som. Inte bara småtjejerna, utan alla! 
Jag vill inte gilla dem, men ska man låta som en ung blandning mellan u2 och Coldplay så är det svårt att INTE få mitt intresse. 

Är Cruising här i stan ikväll, har sett några bilar, men det är pisskasst väder så jag förstår om folk håller sig hemma, eller så finns det inte fler bilar här? :D 



RSS 2.0